آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,955
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,539
. (1391). تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری. , 1(2), 17-32.
. "تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری". , 1, 2, 1391, 17-32.
. (1391). 'تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری', , 1(2), pp. 17-32.
. تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری. , 1391; 1(2): 17-32.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب