آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها660
تعداد مقالات6,885
تعداد مشاهده مقاله10,044,710
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,331,231
بهمنی, ذبیح اله, نوایی, میثم. (1399). اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. , 9(4), 19-34. doi: 10.22069/japu.2021.18183.1546
ذبیح اله بهمنی; میثم نوایی. "اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال". , 9, 4, 1399, 19-34. doi: 10.22069/japu.2021.18183.1546
بهمنی, ذبیح اله, نوایی, میثم. (1399). 'اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال', , 9(4), pp. 19-34. doi: 10.22069/japu.2021.18183.1546
بهمنی, ذبیح اله, نوایی, میثم. اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. , 1399; 9(4): 19-34. doi: 10.22069/japu.2021.18183.1546


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب