آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها636
تعداد مقالات6,653
تعداد مشاهده مقاله9,072,970
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,557,001
طباطبایی نیکو, نازنین, حسینی شکرابی, سید پژمان, حسینی, سید ابراهیم. (1399). اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال. , 9(3), 27-41. doi: 10.22069/japu.2020.17847.1537
نازنین طباطبایی نیکو; سید پژمان حسینی شکرابی; سید ابراهیم حسینی. "اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال". , 9, 3, 1399, 27-41. doi: 10.22069/japu.2020.17847.1537
طباطبایی نیکو, نازنین, حسینی شکرابی, سید پژمان, حسینی, سید ابراهیم. (1399). 'اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال', , 9(3), pp. 27-41. doi: 10.22069/japu.2020.17847.1537
طباطبایی نیکو, نازنین, حسینی شکرابی, سید پژمان, حسینی, سید ابراهیم. اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال. , 1399; 9(3): 27-41. doi: 10.22069/japu.2020.17847.1537


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب