آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها656
تعداد مقالات6,849
تعداد مشاهده مقاله9,874,280
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,238,870
پیری قشلاقی, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, اعلمی, مهران, قربانی, محمد. (1398). بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ. , 11(1), 117-130. doi: 10.22069/ejfpp.2019.7330.1150
شیما پیری قشلاقی; علیرضا صادقی ماهونک; مهران اعلمی; محمد قربانی. "بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ". , 11, 1, 1398, 117-130. doi: 10.22069/ejfpp.2019.7330.1150
پیری قشلاقی, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, اعلمی, مهران, قربانی, محمد. (1398). 'بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ', , 11(1), pp. 117-130. doi: 10.22069/ejfpp.2019.7330.1150
پیری قشلاقی, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, اعلمی, مهران, قربانی, محمد. بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ. , 1398; 11(1): 117-130. doi: 10.22069/ejfpp.2019.7330.1150


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب