آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,935
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,529
آقاسی, مرضیه, مهردادی, ناصر, باقری, سامره. (1397). بررسی کیفیت پساب پخت اولیه کارخانه فراوری ماهی با توجه به استانداردهای محیط‌زیست جهت مصارف کشاورزی. , 7(3), 11-18. doi: 10.22069/japu.2019.13570.1391
مرضیه آقاسی; ناصر مهردادی; سامره باقری. "بررسی کیفیت پساب پخت اولیه کارخانه فراوری ماهی با توجه به استانداردهای محیط‌زیست جهت مصارف کشاورزی". , 7, 3, 1397, 11-18. doi: 10.22069/japu.2019.13570.1391
آقاسی, مرضیه, مهردادی, ناصر, باقری, سامره. (1397). 'بررسی کیفیت پساب پخت اولیه کارخانه فراوری ماهی با توجه به استانداردهای محیط‌زیست جهت مصارف کشاورزی', , 7(3), pp. 11-18. doi: 10.22069/japu.2019.13570.1391
آقاسی, مرضیه, مهردادی, ناصر, باقری, سامره. بررسی کیفیت پساب پخت اولیه کارخانه فراوری ماهی با توجه به استانداردهای محیط‌زیست جهت مصارف کشاورزی. , 1397; 7(3): 11-18. doi: 10.22069/japu.2019.13570.1391


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب