آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها636
تعداد مقالات6,653
تعداد مشاهده مقاله9,072,908
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,556,979
مرادی مرجانه, الهه, گلوی, محمد, رمرودی, محمود, سلوکی, محمود. (1397). بررسی برخی ویژگیهای کیفی گیاه رزماری تحت تاثیر محلولپاشی انواع ترکیبات غذایی در زمانهای برداشت مختلف. , 11(4), 119-134. doi: 10.22069/ejcp.2019.13979.2064
الهه مرادی مرجانه; محمد گلوی; محمود رمرودی; محمود سلوکی. "بررسی برخی ویژگیهای کیفی گیاه رزماری تحت تاثیر محلولپاشی انواع ترکیبات غذایی در زمانهای برداشت مختلف". , 11, 4, 1397, 119-134. doi: 10.22069/ejcp.2019.13979.2064
مرادی مرجانه, الهه, گلوی, محمد, رمرودی, محمود, سلوکی, محمود. (1397). 'بررسی برخی ویژگیهای کیفی گیاه رزماری تحت تاثیر محلولپاشی انواع ترکیبات غذایی در زمانهای برداشت مختلف', , 11(4), pp. 119-134. doi: 10.22069/ejcp.2019.13979.2064
مرادی مرجانه, الهه, گلوی, محمد, رمرودی, محمود, سلوکی, محمود. بررسی برخی ویژگیهای کیفی گیاه رزماری تحت تاثیر محلولپاشی انواع ترکیبات غذایی در زمانهای برداشت مختلف. , 1397; 11(4): 119-134. doi: 10.22069/ejcp.2019.13979.2064


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب