آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها657
تعداد مقالات6,856
تعداد مشاهده مقاله9,976,967
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,290,061
اعلمی, مهران, رهبری, مهشید, عوض صوفیان, عبدالستار. (1397). ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم. , 10(1), 16-32. doi: 10.22069/ejfpp.2018.9895.1297
مهران اعلمی; مهشید رهبری; عبدالستار عوض صوفیان. "ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم". , 10, 1, 1397, 16-32. doi: 10.22069/ejfpp.2018.9895.1297
اعلمی, مهران, رهبری, مهشید, عوض صوفیان, عبدالستار. (1397). 'ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم', , 10(1), pp. 16-32. doi: 10.22069/ejfpp.2018.9895.1297
اعلمی, مهران, رهبری, مهشید, عوض صوفیان, عبدالستار. ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم. , 1397; 10(1): 16-32. doi: 10.22069/ejfpp.2018.9895.1297


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب