آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,019
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,635
پیرعدل, الناز, پیرمحمدی, رسول, خلیل وندی بهروزیار, حامد. (1396). بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی، روند تجزیه پذیری شکمبه‌ای و هضم روده‌ای نشاسته و پروتئین خام واریته‌های مختلف دانه جو پرتوتابی شده با ریزموج. , 5(4), 119-144. doi: 10.22069/ejrr.2017.13674.1569
الناز پیرعدل; رسول پیرمحمدی; حامد خلیل وندی بهروزیار. "بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی، روند تجزیه پذیری شکمبه‌ای و هضم روده‌ای نشاسته و پروتئین خام واریته‌های مختلف دانه جو پرتوتابی شده با ریزموج". , 5, 4, 1396, 119-144. doi: 10.22069/ejrr.2017.13674.1569
پیرعدل, الناز, پیرمحمدی, رسول, خلیل وندی بهروزیار, حامد. (1396). 'بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی، روند تجزیه پذیری شکمبه‌ای و هضم روده‌ای نشاسته و پروتئین خام واریته‌های مختلف دانه جو پرتوتابی شده با ریزموج', , 5(4), pp. 119-144. doi: 10.22069/ejrr.2017.13674.1569
پیرعدل, الناز, پیرمحمدی, رسول, خلیل وندی بهروزیار, حامد. بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی، روند تجزیه پذیری شکمبه‌ای و هضم روده‌ای نشاسته و پروتئین خام واریته‌های مختلف دانه جو پرتوتابی شده با ریزموج. , 1396; 5(4): 119-144. doi: 10.22069/ejrr.2017.13674.1569


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب