آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها636
تعداد مقالات6,653
تعداد مشاهده مقاله9,072,890
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,556,974
نژاد رزمجوی اخگر, راحله, حصاری, جواد, آزادمرد دمیرچی, صدیف. (1396). اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی. , 9(2), 1-16. doi: 10.22069/ejfpp.2018.10354.1317
راحله نژاد رزمجوی اخگر; جواد حصاری; صدیف آزادمرد دمیرچی. "اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی". , 9, 2, 1396, 1-16. doi: 10.22069/ejfpp.2018.10354.1317
نژاد رزمجوی اخگر, راحله, حصاری, جواد, آزادمرد دمیرچی, صدیف. (1396). 'اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی', , 9(2), pp. 1-16. doi: 10.22069/ejfpp.2018.10354.1317
نژاد رزمجوی اخگر, راحله, حصاری, جواد, آزادمرد دمیرچی, صدیف. اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی. , 1396; 9(2): 1-16. doi: 10.22069/ejfpp.2018.10354.1317


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب