| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,815 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,742,898 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,139,062 |
مروری بر بازدارندههای کارآفرینی دانشگاهی در آموزش عالی کشاورزی با تاکید بر تجربه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
| مطالعات کارآفرینی و توسعه پایدار کشاورزی | ||
| مقاله 7، دوره 3، شماره 3 - شماره پیاپی 11، دی 1395، صفحه 117-140 اصل مقاله (331.1 K) | ||
| نوع مقاله: علمی-مروری | ||
| شناسه دیجیتال (DOI): 10.22069/jead.2017.11694.1206 | ||
| نویسندگان | ||
| سید غلامرضا موسوی* 1؛ محمدحسن مبارکی2؛ ابوالقاسم عربیون3 | ||
| 1دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
| 2دانشگاه تهران | ||
| 3دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران | ||
| چکیده | ||
| این مطالعه با هدف شناسایی و تحلیل بازدارندههای کارآفرینی دانشگاهی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به انجام رسیده است. به منظور گردآوری دادهها به تدوین یک پرسشنامه به عنوان ابزار تحقیق اقدام شد. با بهرهگیری از جدول کرجسی و مورگان، 92 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان نمونه انتخاب و از طریق روشنمونهگیری طبقهبندی تصادفی با انتساب متناسب مورد مطالعه قرار گرفتند. رویهمرفته دستهبندی مفهومی بازدارندهها به استخراج 12 مولفه مفهومی زیر منجر شده است: محدودیت سرمایهگذاری و تامین اعتبار برای فعالیتهای کارآفرینانه، محدودیت ظرفیت تجاریسازی و پشتیبانی نامناسب از کارآفرینی اعضای هیات علمی (مولفه حمایت از راهاندازی کسبوکار)، ضعف رویهها و فرآیندها، ظرفیت محدود کسبوکار در سطح منطقه، کمبود منابع و زیرساختها (مولفه حمایت از توسعه کسبوکار)، ضعف آموزش و اطلاعرسانی در خصوص کارآفرینی دانشگاهی، رویکرد حرفهای غیرکارآفرینانه و عدم تلفیق کارآفرینی در راهبرد مدیریتی دانشگاه (مولفه حمایت از کارآفرینی)، بازدارندههای انگیزشی، درک نامناسب از کارآفرینی دانشگاهی، و ضعف ترویج و فرهنگسازی برای کارآفرینی دانشگاهی (مولفه فرهنگ کارآفرینی). بر اساس بازدارندههای شناسایی شده، راهکارهایی برای بهبود کارآفرینی دانشگاهی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ارایه شده است. | ||
| کلیدواژهها | ||
| کارآفرینی دانشگاهی؛ اعضای هیئت علمی؛ مرور تجربی؛ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,017 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 725 |
||