
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 642 |
تعداد مقالات | 6,700 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,221,463 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,644,932 |
اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 3، دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 31-46 اصل مقاله (483.95 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
شیما پیری قشلاقی* 1؛ علیرضا صادقی ماهونک2؛ مهران اعلمی2؛ محمد قربانی2 | ||
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
2دانشیار دانشکده علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,440 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,391 |