آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها649
تعداد مقالات6,763
تعداد مشاهده مقاله9,435,655
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,816,858
پیری قشلاقی, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, اعلمی, مهران, قربانی, محمد. (1394). اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا. , 7(1), 31-46.
شیما پیری قشلاقی; علیرضا صادقی ماهونک; مهران اعلمی; محمد قربانی. "اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا". , 7, 1, 1394, 31-46.
پیری قشلاقی, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, اعلمی, مهران, قربانی, محمد. (1394). 'اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا', , 7(1), pp. 31-46.
پیری قشلاقی, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, اعلمی, مهران, قربانی, محمد. اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا. , 1394; 7(1): 31-46.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب