| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,815 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,742,904 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,139,064 |
اثر انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 2، دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 15-30 اصل مقاله (278.4 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| عاکفه ضامنی1؛ مهدی کاشانی نژاد* 2؛ مهران اعلمی2؛ فخرالدین صالحی3 | ||
| 1دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
| 2دانشیار دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
| 3دانشجوی دکتری دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,645 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,540 |
||