آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها657
تعداد مقالات6,848
تعداد مشاهده مقاله9,899,848
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,255,977
. (1393). ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی های نان ترکیبی (گندم سورگوم). , 6(2), 1-16.
. "ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی های نان ترکیبی (گندم سورگوم)". , 6, 2, 1393, 1-16.
. (1393). 'ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی های نان ترکیبی (گندم سورگوم)', , 6(2), pp. 1-16.
. ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی های نان ترکیبی (گندم سورگوم). , 1393; 6(2): 1-16.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب