| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,811 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,675,677 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,107,117 |
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات پروبیوتیک | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 5، دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 63-79 اصل مقاله (1.11 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,400 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,223 |
||