
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 636 |
تعداد مقالات | 6,653 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,072,963 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,556,998 |
تأثیر شیره انگور بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 3، دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 35-49 اصل مقاله (1.21 M) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,140 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,876 |