
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 626 |
تعداد مقالات | 6,517 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,746,957 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,317,539 |
مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین | ||
نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان | ||
مقاله 5، دوره 2، شماره 3، آذر 1393، صفحه 69-94 اصل مقاله (1.82 M) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
هدی جواهری بارفروشی1؛ آرمین توحیدی* 2؛ حسن صادقی پناه3؛ مهدی ژندی2؛ سعید زین الدینی2؛ مهدی گنج خانلو2 | ||
1عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور و دانشجوی دکتری تخصصی فیزیولوژی دام دانشگاه تهران | ||
2گروه علوم دامی دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی دانشگاه تهران | ||
3مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور | ||
چکیده | ||
چکیده به دلیل اهمیت چربی شیر از نظر تأمین برخی از اسیدهای چرب خاص در تغذیه انسان، دستکاری پروفیل اسیدهای چرب بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. به منظور مطالعه تاثیر مصرف روغن ماهی و پالم بر پروفیل اسیدهای چرب شیر، تعداد ده راس گاو هلشتاین با حداقل یکبار زایش بر اساس تاریخ زایش احتمالی، از شش هفته قبل تا 63 روز پس از زایش به طور تصادفی، روغن اشباع پالم یا روغن ماهی را دریافت نمودند. تولید شیر به صورت روزانه و ترکیبات شیر به طور هفتگی تعیین شدند. پروفیل اسیدهای چرب چربی شیر با استفاده از دستگاه گازکروماتوگرافی تعیین شد. مکمل روغن ماهی موجب کاهش مقدار اسیدهای چرب اشباع در چربی شیر شده (05/0P | ||
کلیدواژهها | ||
گاو شیری؛ روغن ماهی؛ چربی شیر؛ پروفیل اسیدهای چرب؛ گازکروماتوگرافی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,180 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,647 |