| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,823 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,776,461 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,151,512 |
اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 3، دوره 6، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 37-52 اصل مقاله (1.27 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| رامونا مسعود1؛ وجیهه فدائی نوغانی* 2؛ کیانوش خسروی دارانی خسروی دارانی3 | ||
| 1دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهر قدس، تهران | ||
| 2عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس دانشکده کشاورزی گروه علوم و صنایع غذایی | ||
| 3دانشیار گروه تحقیقات علوم و صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ص. پ 4741-19395 | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,716 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,446 |
||