آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها660
تعداد مقالات6,885
تعداد مشاهده مقاله10,043,526
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,330,255
حجتی, محمد, هاشمی, زهرا, طاهانژاد, محمد. (1393). بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی. , 6(1), 19-35.
محمد حجتی; زهرا هاشمی; محمد طاهانژاد. "بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی". , 6, 1, 1393, 19-35.
حجتی, محمد, هاشمی, زهرا, طاهانژاد, محمد. (1393). 'بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی', , 6(1), pp. 19-35.
حجتی, محمد, هاشمی, زهرا, طاهانژاد, محمد. بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی. , 1393; 6(1): 19-35.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب