آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,957
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,539
رضائی, فرخنده, دانش مسگران, محسن. (1393). تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت. , 2(1), 91-110.
فرخنده رضائی; محسن دانش مسگران. "تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت". , 2, 1, 1393, 91-110.
رضائی, فرخنده, دانش مسگران, محسن. (1393). 'تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت', , 2(1), pp. 91-110.
رضائی, فرخنده, دانش مسگران, محسن. تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت. , 1393; 2(1): 91-110.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب