آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,093
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,743
کریمی فر, پرستو, احمدزاده قویدل, ریحانه, قیافه داودی, مهدی. (1391). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آلو فراوری شده به روش ترکیبی خشک کردن و انجماد. , 4(2), 1-14.
پرستو کریمی فر; ریحانه احمدزاده قویدل; مهدی قیافه داودی. "بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آلو فراوری شده به روش ترکیبی خشک کردن و انجماد". , 4, 2, 1391, 1-14.
کریمی فر, پرستو, احمدزاده قویدل, ریحانه, قیافه داودی, مهدی. (1391). 'بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آلو فراوری شده به روش ترکیبی خشک کردن و انجماد', , 4(2), pp. 1-14.
کریمی فر, پرستو, احمدزاده قویدل, ریحانه, قیافه داودی, مهدی. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آلو فراوری شده به روش ترکیبی خشک کردن و انجماد. , 1391; 4(2): 1-14.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب