| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,815 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,747,394 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,141,488 |
تاثیر روش های تولید و نگهداری بر خصوصیات حسی شیر غلیظ شده شیرین | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 5، دوره 4، شماره 1، آبان 1391، صفحه 65-79 اصل مقاله (1.02 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| محمدرضا کوشکی* 1؛ صادق خوشگذران ابرس2؛ غفار صفری2؛ پالیز کوهی کمالی3 | ||
| 1استادیار گروه تحقیقات صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران | ||
| 2دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تربیت مدرس | ||
| 3کارشناس آزمایشگاه، گروه تحقیقات صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,986 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 4,154 |
||