| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,815 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,747,370 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,141,479 |
کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 1، دوره 4، شماره 1، آبان 1391، صفحه 1-13 اصل مقاله (684.58 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| حامد حسینی* 1؛ محمد قربانی2؛ علیرضا صادقی ماهونک2؛ یحیی مقصودلو3 | ||
| 1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
| 2استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
| 3دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,973 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,190 |
||