| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,815 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,742,910 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,139,075 |
استفاده از صمغ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی در ماست کم چرب و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ریز ساختار آن | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 2، دوره 3، شماره 2، آذر 1390، صفحه 23-42 اصل مقاله (1.1 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,175 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 686 |
||