
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 642 |
تعداد مقالات | 6,700 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,213,504 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,640,735 |
استفاده از صمغ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی در ماست کم چرب و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ریز ساختار آن | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 2، دوره 3، شماره 2، آذر 1390، صفحه 23-42 اصل مقاله (1.1 M) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,114 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 686 |