آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,093
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,745
. (1391). بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارت‌دهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی. , 2(4), 87-104.
. "بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارت‌دهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی". , 2, 4, 1391, 87-104.
. (1391). 'بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارت‌دهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی', , 2(4), pp. 87-104.
. بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارت‌دهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی. , 1391; 2(4): 87-104.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب