آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,802,963
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,335,705

1.

اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 33-47
حسین جلالی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ عبدالرضا محمدی نافچی؛ محمد کاظمی الموتی

2.

اثر سمیت یونی کلرید سدیم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه نعناع سبز(Mentha spicata L.)

دوره 22، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 17-34
زهرا صفری محمدیه؛ محمد مقدم؛ بهرام عابدی؛ لیلا سمیعی

3.

ارزیابی برخی ترکیبات زیست فعال و فعالیت آنتی‌ اکسیدانی عصاره متانولی برگ و میزان اسانس گل ارقام مختلف گیاه داوودی

دوره 25، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 133-143
محبوبه سادات هدایی؛ مهدی رحیم ملک؛ احمد ارزانی

4.

ارزیابی فنل کل، فلاونوئید و پتانسیل آنتی اکسیدانی اندام های مختلف دو جنس Papaver و Glaucium جمع آوری شده از نقاط مختلف ایران

دوره 26، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 195-214
آرزو شقاقی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ صمد نژاد ابراهیمی؛ علی سنبلی

5.

بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی

دوره 6، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 19-35
محمد حجتی؛ زهرا هاشمی؛ محمد طاهانژاد

6.

بررسی پراکنش و تنوع فیتوشیمیایی گونه های دارویی رز (Rosa spp.) در شمال غرب ایران

دوره 24، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 31-45
بهمن حسینی؛ شهلا شامه؛ ابوالفضل علیرضالو

7.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی روغن سیاه دانه ایرانی استخراجی با پرس سرد و سوکسله

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 89-101
شیوا ودائی؛ اعظم اعرابی

8.

بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 95-110
علیرضا مهرگان نیکو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی طاهری؛ مهران اعلمی

9.

تاثیر سطوح هدایت الکتریکی محلول غذایی برخصوصیات کمی و کیفی سه اکوتیپ شیرینبیان (Glycyrrhiza glabra L.) در کشت هیدروپونیک

دوره 14، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 127-140
سید احمد ملکزاد؛ لیلا تبریزی؛ مجتبی دلشاد؛ الهام عزیزی

10.

تاثیر مالچ پلاستیکی قرمز بر ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ارقام مختلف توت فرنگی

دوره 25، شماره 3، آذر 1397، صفحه 13-25
سعید شیوخی سوغانلو؛ محمود رائینی

11.

تغیرات مرفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی زوفا (Hyssopus officinalis L.) تیمار‌شده با اسیدآمینه و کاهنده های تعرق در خاک های خشک

دوره 12، شماره 4، دی 1401، صفحه 29-52
ساره خواجه حسینی؛ فرزاد فنودی؛ سید علی طباطبایی؛ رستم یزدانی بیوکی؛ جعفر مسعود سینکی

12.

کشت درون شیشه ای گیاه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و بررسی اثرات تهویه، سیلیس و غلظت ساکارز بر رشد و نمو آن

دوره 31، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 23-46
افشین مرادی؛ بهناز یوسف شاهی؛ داریوش رمضان؛ مریم رحیمی؛ زینب محکمی؛ یوسف فرخ زاد

13.

ویژگی های تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و ‏پری بیوتیکی آن

دوره 16، شماره 3، مهر 1403، صفحه 55-78
مریم قادری قهفرخی؛ سحر علمی انواری؛ مریم شاکرمی؛ مهدی زارعی



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب