
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 628 |
تعداد مقالات | 6,539 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,804,259 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,335,827 |
1. | اثر پوششهای خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتی اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج خوراکی طی دوره نگهداری | |||
دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 67-85 | ||||
راضیه رضوی؛ یحیی مقصودلو | ||||
2. | اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگیهای خمیر کیک منجمد بدون گلوتن | |||
دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 115-131 | ||||
سحر اخوان مهدوی؛ مهران اعلمی؛ امان محمد ضیائی فر؛ یحیی مقصودلو | ||||
3. | اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا | |||
دوره 11، شماره 2، بهمن 1398، صفحه 157-166 | ||||
عباس نمدی پور؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی | ||||
4. | بررسی ایمنی و ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آنها در تولید ترکیبات معطر | |||
دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 35-54 | ||||
زهرا زارعی؛ علی مویدی؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ فرهاد گراوند؛ کورش تبارحیدر | ||||
5. | بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو | |||
دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 99-115 | ||||
محبوبه کشیری؛ سعیده نوریان بهفر؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ هدی شهیری طبرستانی | ||||
6. | بررسی تاثیر فرایند فراصوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاربردی نشاسته یولاف | |||
دوره 12، شماره 1، مرداد 1399، صفحه 145-160 | ||||
یحیی مقصودلو؛ سید رضا فلسفی؛ حدیث رستم آبادی | ||||
7. | بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis L.) با استفاده از مادون قرمز | |||
دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 153-160 | ||||
سید سجاد حسینی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی؛ یحیی مقصودلو | ||||
8. | تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی | |||
دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 109-124 | ||||
صدیقه توسلی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ هدی شهیری طبرستانی | ||||
9. | سنتز نانوالیاف کازئینات سدیم، کیتوزان و پلیوینیل الکل به روش الکتروریسی | |||
دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 1-18 | ||||
محسن اصغری قاجاری؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی | ||||
10. | غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی | |||
دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 103-116 | ||||
صدف کنودان؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ سارا آقاجان زاده سورکی | ||||
11. | کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو | |||
دوره 4، شماره 1، آبان 1391، صفحه 1-13 | ||||
حامد حسینی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو | ||||
12. | مقایسه روش اولتراسوند و خیساندن برای استخراج رنگدانه آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک میکروامولسیون مایع یونی در آب | |||
دوره 16، شماره 2، تیر 1403، صفحه 53-66 | ||||
پریسا فیضی؛ یحیی مقصودلو؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سید مهدی جعفری؛ امیر هوشنگ بحری | ||||
|