آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,804,259
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,335,827

1.

اثر پوشش‌های خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتی اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج خوراکی طی دوره نگهداری

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 67-85
راضیه رضوی؛ یحیی مقصودلو

2.

اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 115-131
سحر اخوان مهدوی؛ مهران اعلمی؛ امان محمد ضیائی فر؛ یحیی مقصودلو

3.

اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا

دوره 11، شماره 2، بهمن 1398، صفحه 157-166
عباس نمدی پور؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی

4.

بررسی ایمنی و ویژگی‌های پروبیوتیکی باکتری‌های لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آ‌ن‌ها در تولید ترکیبات معطر

دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 35-54
زهرا زارعی؛ علی مویدی؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ فرهاد گراوند؛ کورش تبارحیدر

5.

بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 99-115
محبوبه کشیری؛ سعیده نوریان بهفر؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ هدی شهیری طبرستانی

6.

بررسی تاثیر فرایند فراصوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاربردی نشاسته یولاف

دوره 12، شماره 1، مرداد 1399، صفحه 145-160
یحیی مقصودلو؛ سید رضا فلسفی؛ حدیث رستم آبادی

7.

بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis ‌L.) با استفاده از مادون قرمز

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 153-160
سید سجاد حسینی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی؛ یحیی مقصودلو

8.

تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 109-124
صدیقه توسلی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ هدی شهیری طبرستانی

9.

سنتز نانوالیاف کازئینات سدیم، کیتوزان و پلیوینیل الکل به روش الکتروریسی

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 1-18
محسن اصغری قاجاری؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی

10.

غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 103-116
صدف کنودان؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ سارا آقاجان زاده سورکی

11.

کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو

دوره 4، شماره 1، آبان 1391، صفحه 1-13
حامد حسینی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو

12.

مقایسه‌ روش اولتراسوند و خیساندن برای استخراج رنگدانه آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک میکروامولسیون مایع یونی در آب

دوره 16، شماره 2، تیر 1403، صفحه 53-66
پریسا فیضی؛ یحیی مقصودلو؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سید مهدی جعفری؛ امیر هوشنگ بحری



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب