آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها641
تعداد مقالات6,678
تعداد مشاهده مقاله9,127,747
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,582,981

1.

Modification of Chemical and Functional Properties of Commercial Cold-Water Fish Gelatin by Oak Acorn (Quercus. Castaneifolia) Phenolic Extract

دوره 16، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 1-16
Seid Hamidreza Hashemi Kouchaksarayee؛ Hoda Shahiri Tabarestani؛ Alireza Sadeghi Mahoonak؛ Mohammad Ghorbani؛ Mehran Alami

2.

اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 111-124
شیوا شفیعی؛ مهران اعلمی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سید سهیل امیری

3.

ارزیابی ویژگی های تکنولوژیکی و حسی برگرهای کم چرب گوشت گوساله محتوی صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان جایگزین چربی

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 79-94
مهشید پورسعید؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سارا آقاجان زاده سورکی

4.

بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT

دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 63-86
احسان فیضی کریم آبادی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ زهرا عطایی

5.

بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 99-115
محبوبه کشیری؛ سعیده نوریان بهفر؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ هدی شهیری طبرستانی

6.

بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus)

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 55-78
آیسان ایزانلو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سیده نرگس مظلومی کیاپی؛ محسن رشیدزاده

7.

تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 57-70
سیما مهاجر خراسانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ هدی شهیری طبرستانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب